Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

Helal Size Cudi’nin Aslanları!

 

5.3.2007 17:49:10

Bulutların esir aldığı bir sabahın ilk bakışları ile Silopi’den Şırnak’a “üstadım Cudi Ökten’le birlikte” yol alırken, aklımız Şırnakspor-Nusaybin Demirspor maçındaydı.

 

 

 

Yol boyunca konumuz, bu maça dair skorun nasıl olacağı ile ilgiliydi. İkimizin de gönlünden geçen kesinlikle Şırnakspor’un bu maçtan iyi bir skorla 3 puanı almasıydı. Nitekim öylede oldu. Çünkü kendi liginde şampiyonluğa oynayan bir takımın kesinlikle kendi sahasında seyirci avantajını da kullanıp mutlaka galip gelmesi gerekirdi. Aksi halde şampiyonluk iddiasından söz edilemezdi. Ancak, Nusaybinspor’da lig başladığından beridir aldığı ilginç skorlarla ligde ilk 4 arasına girmeyi başarmıştı. İşte tam bu noktada Şırnakspor kesinlikle bu maçı almalıydı.

 

Şırnak şehir stadına girdiğimizde üstümüzdeki heyecanımız ikiye katlandı. Nedeni ise, stadı dolduran Şırnaklıların bu maça duydukları ilgiydi. Bunun yanında, hava yağmurlu olmasına rağmen, binlerce Şırnaklı takımlarını yalnız bırakmamışlardı. Bu elbette onlara yakışandı. Çünkü takım bütün Şırnaklılarındı ve herkesinde takımlarına sahip çıkmaları gerekiyordu. Şırnaklılar da bunu yaptılar. Elbette alınan olumlu sonucun en önemli etkilerinden biriside, taraftarların gösterdiği inanılmaz tempoydu.

 

Maça dakikalar kala bizler heyecandan yerlerimizde durmazken, maça gelen herkeste ayakta galibiyete kilitlenmiş vaziyete maçın başlamasını dört gözle beklemekteydiler. Şırnak spor ile Nusaybin demirspor arasında oynanan maçın daha ilk dakikalarında Şırnak spor bir gol bularak stadı dolduran taraftarları coşturmuştu. Bizler hep birlikte. Maça adeta kilitlenmişken, taraftarların coşkulu tezahüratları ile coşan futbolcular, çok geçmeden Şırnaksporu 2-0 öne getiren gölü bulmuştu bile…

 

Heyecan doruğa ulaşırken ilk yarı bitmek üzereydi.  Maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında Nusaybin demir sporun karamboldan bir gol bulması ilk yarının 2-1 Şırnaksporun üstünlüğü ile bitti. Ancak ne yazık ki, 2. yarıda sahaya giren Nusaybinli futbolcular maçı pvoveke eden hareketler yaparak Şırnaklı futbolculara hakaret ve küfürler yağdırarak, sahalarda asla hoş karşılanmayan bazı davranışlar sergileyerek maçın bir saat durmasına neden oldular.

 

Bir saat gecikmeden sonra başlayan maçı son saniyede uzun zaman unutulmayacak bir göl atarak kazanmayı bilen Şırnakspor, Şırnak’ta bayram havası yaratmasına neden oldu.

Maçın bitiş düdüğü ile sevinç gösterilerini sürdüren Şırnaklı taraftarlar, Şırnaksporun maçı alması ile ligdeki şampiyonluk iddiasını sürdürdüğünü de biliyorlardı.

 

Şırnaksporun yöneticileri, futbolcuları ve takımın teknik heyetini kutlarken, bundan sonraki kalan maçlarını da alacaklarından şüphe duymadığımı da belirtmek isterim..

Özellikle her maçta Şırnaksporu yalnız bırakmayan Şırnak valisi Selahattin Aparı, 23 Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Ahmet Yavuz ve İl Emniyet Müdürü Salih Gökalp’a Şırnak adına teşekkürlerimi bildirmek isterim.

 

Ayrıca değerli Valim, Yavuz Paşam ve Şırnaklı değerli iş adamlarına seslenmek istiyorum; Şırnakspor tarihinin en önemli başarılarını elde ederken, lütfen bu takımı sahipsiz bırakmayalım. Kulüp bu aralar ciddi ekonomik sıkıntılar yaşamakta. Sayın Vali Aparı Beyefendi’nin maddi hiç bir desteklerini esirgemediğini iyi biliyorum. Ve desteğin kalan 8 maçta da sürmesini açıkçası sayın Valimden bekliyorum. Ve sayın Valimin bunu yapacağından şüphem yok. Çünkü onun da Şırnak sevdalısı, saygıdeğer bir yönetici  olduğunu da biliyorum… Aynı zamanda, Sayın Yavuz Paşam ve Şırnaklı iş adamlarının da maddi desteklerini esirgememelerini diliyorum, bekliyorum. Eminim ve inanıyorum ki  Şırnakspor, Şırnak tarihinde bir ilke imza atmanın arifesinde yani 2.lige gidecektir. Ancak bizler, sizler, destek verirsek ki Şırnakspor futbolcuları ve hocaları şampiyonluğa kilitlemişler kendilerini. En son görüştüğümüz Şırnak’ın yeni Teknik Direktörü Allattin Arslan beyefendi de bunun altını çiziyordu. Evet, neden olmasın? Şırnakspor neden 2. ligde daha sonar 1. ligte bizi temsil etmesin? Yeter ki bizler buna inanalım, kendimize Şırnaksporumuza sahip çıkalım.

 

Bu arada Şırnak futbol tarihinde ilk defa bir kulüp başkanın maç sonunda sevinç gözyaşları döktüğü gözlemlenirken, karşılaşma boyunca Başkan Şan’ın çok heyecanlı olduğu gözümden kaçmadı... Tebrikler Başkanım, tebrikler Şırnakspor’un değerli Başkanı Mustafa Şan ve takımın bütün yöneticileri, tebrikler…

Tebrikler Cudi’nin aslanları, futbolcular ve teknik heyet. Tebrikler Hz. Nuh’un torunları Şehri Nuhlular, taraftarlar…

 

Önümüzdeki maçlarda da aynı sevinç ve galibiyet serisi eksilmesin diyorum.

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2338119

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber